.............................................................

Osztálykirándulóknak!

Tisztelt Osztályfőnök Asszony/Úr!

Először is gratulálunk ahhoz a döntésükhöz, hogy ebben az évben Magyarország egyik legszebb, természeti és környezeti értékekben leggazdagabb tájára, Lillafüred, Diósgyőr és Miskolc-Tapolca térségébe látogatnak.

Engedjék meg, hogy a kirándulás szervezésének elősegítése érdekében figyelmükbe ajánljuk az alsó-hámori Fridolin Fogadót , amelynek választása több szempontból előnyös lehet az Önök számára.

Így például, ha nem közvetlenül Lillafüredre érkeznek, hanem már nálunk megállnak, lehetőségük van arra, hogy a hosszú út után használják a mosdókat, felfrissítsék magukat, teát, kávét, üdítőket fogyasszanak, majd gyalog közelítsék meg a nap célpontját, Lillafüredet.

E megoldás további praktikuma, hogy az autóbusz után itt nem kell hosszú órákra parkolási díjat fizetni (ez több ezer forintos könnyítés lehet a kirándulási költségvetésben), ráadásul már a kb. 20 perces séta során láthatják a híres Sziklamászók falát, Felső-Hámorban végigsétálhatnak a Szinva-patak partján, betérhetnek a Kohászati Múzeumba és/vagy az Anna-barlangba, a Palotaszálló függőkertjeibe érkezve közvetlen közelről élvezhetik a Vízesés látványát és a bevezető sétát az Erdei Kisvasút állomásán fejezhetik be.

Itt eldönthetik, hogyan folytatják a délelőttöt: erdei vonatozással, vagy Lillafüreden az István-barlang, a Herman Ottó Emlékház és a Hámori-tó megtekintésével. Akárhogy is, ez egy kiadós félnapi program, ami után jólesik egy finom ebéd a Fridolin Fogadóban.

Erre az alkalomra kidolgozott ebéd-ajánlataink a következők:

A/  Húsleves csigatésztával, rántott sertésszelet hasábburgonyával, házi vegyes salátával

B/  Paradicsomleves, paprikás csirkecomb házi galuskával

C/  Zöldségkrémleves csészében, camembert-sajt rántva kukoricás rizzsel és tartármártással

Mindhárom menüsor ára egységesen:

1.500.- forint/fő , amely tartalmazza az ÁFA és a szervízdíj összegét is.

Többnapos tartózkodás esetére figyelmükbe ajánljuk igen kedvező szállásárainkat is.

Bízunk abban, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, és a továbbiakat már a személyes kapcsolatfelvétel útján beszélhetjük meg.

Üdvözli és várja Önöket a Fridolin Fogadó személyzete nevében:

Juhász Judit
tulajdonos-igazgató
06 30 529 8551

 
 
PDF | Nyomtatás | Küldés | 3517 Miskolc, Szeleta u. 12/A. | Tel/Fax: 46/331-381 esküvők, lagzik: 30/529-8551 | email: hamor.fridolin@gmail.com